Historiek

Ons verhaal begint eind de jaren 80 van vorige eeuw. Q&O werd opgericht door Edmond Quintin en Ludo Orens en dit met heel wat ervaring en een grote dosis zelfvertrouwen. Na de oprichting werd vrij snel Verzekeringen Vanhoutte te Waregem overgenomen. Met een gezonde cocktail van enthousiasme, bekwaamheid en inzet richtten we ons op de ondernemingswereld. De frisse kijk, sterke service en proactieve aanpak zorgden voor een enorme mond aan mond reclame. De tevredenheid van de klanten leidde tot een zo goed als 100% klantenretentie. De mond aan mond reclame leverde nieuwe klanten. Samen resulteerde zich dit in een gestage groei.

In 2008 werd Lieven Valcke, medewerker van in de beginjaren, medevennoot.

In 2011 bekwamen Ludo Orens, Stefanie Clement en Lieven Valcke de volledige aandelen van Q&O. Q&O staat vanaf dan voor (what’s in a name) ‘Qualified and Outstanding’.

Een 4° vennoot kwam het team versterken. Stefaan Desimpel verwierf 5% van de aandelen begin 2017.

Q&O is vandaag de verzekeringsmakelaar voor honderden bedrijven uit allerlei sectoren (bouw, transport, voeding, textiel,…). Met haar team van 38 medewerkers blijft Q&O succesvol verder bouwen op de pijlers van weleer. De bestaande klanten waarderen de kwaliteiten van Q&O. De retentie blijft.  De mond aan mond reclame blijft. De gezonde groei gaat verder.