Missie

Q&O is een onafhankelijke makelaar. De aandelen zijn in handen van 4 fulltime meewerkende vennoten die samen meer dan 100 jaar ervaring hebben in de verzekeringssector. De meerwaarde van Q&O komt vooral ondernemingen ten goede. Met een portefeuille van meer dan 500 ondernemingen hebben we dan ook tonnen ervaring.

Wij willen onze klanten  bijstaan in hun risicobeheersing, verzekeringsdossiers en schaderegeling. Q&O werkt samen met zowat alle verzekeringsmaatschappijen die actief zijn op de Belgische Verzekeringsmarkt.  Met geen enkele van die verzekeringsmaatschappijen hebben we een overeenkomst die resultaatgericht is. Dit is de grootste garantie voor een 100% onafhankelijk advies. Ook voor onze klanten die in het buitenland actief zijn hebben we pasklare oplossingen.

Het Q&O team telt momenteel 38 enthousiaste medewerkers. De anciënniteit van die medewerkers binnen de verzekeringswereld en ook binnen Q&O is zeer hoog. Dit laat ons toe om zeer gespecialiseerde en pro actieve dienstverlening aan te bieden.  

Wij willen ten allen tijde onze engagementen naar onze klanten toe nakomen. Dit laat ons toe onze ambitie te realiseren : een rendabele groei realiseren door DE referentie te zijn in wat we doen.