+32 (0)56 625 252
4
Arbeidsongevallen

De dekking arbeidsongevallen is één van de weinige verplichte verzekeringen in België. Met dergelijke verzekering zijn we trouwens 1 van de uitzonderingen in Europa naast Portugal. Op het moment dat u 1 personeelslid in dienst heeft, moet u wettelijk verplicht een polis arbeidsongevallen onderschrijven. Doet u dit niet, dan riskeert u hoge boetes.

Uw arbeidsongevallenverzekeraar zorgt voor een vergoeding van uw werknemer wanneer er een ongeval plaatsvindt op de werkvloer of op de weg daarnaartoe. Bij Q&O Verzekeringen zorgen we er altijd voor dat uw polis steeds onderschreven wordt met de meest recente uitbreidingen en aan een heel scherp tarief.

Uitbreidingen die vandaag essentieel zijn:

  • Samenwonende partner: in geval van een arbeidsongeval met dodelijke afloop zal de samenwonende partner qua vergoeding gelijkgesteld worden met de echtgeno(o)t(e).
  • Thuiswerk: een uitbreiding die vandaag onmisbaar is geworden, ongevallen in kader van thuiswerk zijn ook gedekt
  • 24/24 opdrachten: wanneer uw medewerker tijdelijk een project uitvoert in het buitenland, wordt hij steeds verder beschermd door uw polis arbeidsongevallen.
  • Sportieve & andere evenementen: wanneer u als werkgever een event organiseert waarop uw personeelsleden aanwezig zijn, is de arbeidsongevallenverzekering ook van tel.

Meer info?

Vul het formulier of contacteer ons via mail of telefoon.